Ympäristöpolitiikka

Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja, kun kyseessä on sosiaalinen ja ympäristövastuu, sekä mahdollisuuksien mukaan vähentämään ympäristövaikutuksia. Ostajamme ovat jatkuvasti etsimässä uusia ympäristöystävällisiä materiaaleja ja parhaita kuljetusmuotoja valittaessa.

Kuljetuksilla on suuri osuus maailman kasvihuonekaasuista ja merirahti on yleensä paras vaihtoehto tuotteille, joita kuljetetaan pitkiä matkoja. Lentoliikenne on kuljetusmuoto, jolla on korkeimmat CO2-päästöt tonnikilometriä kohden ja sen vuoksi pyrimme minimoimaan lentokuljetusten käyttöä.

Valitsemme toimittajia ja kumppaneita omien ympäristöstandardien perusteella ja voimme siten vaikuttaa lähellä oleviin yrityksiin ja viranomaisiin. Tavoitteenamme on, että niin usein kuin mahdollista tarjota ympäristöystävällinen vaihtoehto. Lisäämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotka ovat Fairtrade-sertifioituja, kuten ekologiset puuvillatuotteet jne. Tänään alle 1 % maailman puuvillantuotannosta on orgaanisesti viljeltyä. Tavoitteenamme on myös edistää aktiivisesti tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja yhdessä asiakkaidemme kanssa lisätä tämäntyyppisten tuotteiden myynnin määrää.

Olemme El-Kretsenin jäseniä, ja takaamme sen että elektroniikka, jota tuomme kierrätetään parhaalla mahdollisella tavalla. El-Kretsen keräsi 140 000 tonnia sähkölaitteita ja akkuja vuoden 2015 aikana. Olemme myös jäseniä Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) yhdistyksessä, joka tarjoaa keräysjärjestelmän, joka koostuu erilaisista kiinteistöjen läheisyydessä olevista keräysratkaisuista, yli 30 prosentille Ruotsin kotitalouksista ja jopa 6 000 kierrätysasemaa ja muita keräyspisteitä ympäri maata, johon kotitaloudet voivat jättää käytettyjä pakkauksia ja sanomalehtiä.

ALHAISIN HINTA-TAKUU
Nopea toimitus
100% Tyytyväinen asiakas

Myyjämme

Osaavat myyjämme auttavat sinua aina tarvittaessa. Voit aina soittaa meille numeroon + 46 8522 194 00 ja saada vinkkejä ja neuvoja teille parhaiten sopivista tuotteista. Meillä on yli 60 vuoden kokemus painotuotteista.