Ostosten teko

Todennäköisesti painotuotteiden ostaminen ei ole tärkein tehtäväsi. Sillä ei ole merkitystä, koska tässä me tulemme kuvaan mukaan. Olemme toimineet vuodesta 1954, ja uskallamme sanoa, että olemme asiantuntijoita myynninedistämislahjojen kanssa. Ostaessasi Parnassilta saat aina oman myyjän joka auttaa sinua tilauksesi kanssa ja ottaa vastuun siitä, että kaikki on oikein ja saat toimituksen kuten on luvattu.

Helpoin tapa tilata on lähettää tilaus sähköpostitse osoitteeseen sales@parnass.fi tai soittaa meille +46 8522 194 00.

Parhaan tuloksen varmistamiseksi haluamme logotyypin EPS-muodossa Adobe Illustrator -ohjelmalla luotuna ja vektoroituna eps-tiedostona tallennettuna. Voimme tietenkin auttaa sinua, jos logotyyppiänne ei ole saatavilla eps-muodossa. Tarkistamme aina meille lähettämäsi tiedostot ja otamme yhteyttä, jos lähettämäsi tiedoston kanssa on ongelmia.

Lähetämme aina tuotannon aloittamista digitaalisen vedoksen, josta näet, miltä painatus näyttää tilaamissasi tuotteissa. Tilauksesta tulee sitova vain siinä tapauksessa että hyväksyt vedoksen.

ALHAISIN HINTA-TAKUU
Nopea toimitus
100% Tyytyväinen asiakas

Myyjämme

Osaavat myyjämme auttavat sinua aina tarvittaessa. Voit aina soittaa meille numeroon + 46 8522 194 00 ja saada vinkkejä ja neuvoja teille parhaiten sopivista tuotteista. Meillä on yli 60 vuoden kokemus painotuotteista.