Parnass-tietoja

Me Parnassella olemme mainoslahjojen ammattilaisia! Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin autamme teitä profiloitumaan oikein. Parnass Presentreklam on yksi Pohjoismaiden vanhimmista ja parhaiten tunnetuista mainoslahja-alan yrityksistä. Parnass perustettiin vuonna 1954, ja olemme toimittaneet miljoonia mainostekstillä varustettuja tuotteita sekä suurille että pienille yrityksille. Nykyään olemme yksi profiloitumisalan nopeimmin kasvavista yrityksistä, ja olemme viime vuosina kasvattaneet myyntiämme talouden kriisistä huolimatta keskimäärin 25 %:lla vuosittain.

Meiltä kysytään usein, mistä nimi Parnass on peräisin. Parnass oli alun perin kustannusliike, ja nimi tulee sanasta Parnassos, joka on vuorimassiivi Pindosvuoristossa Kreikan keskiosissa. Kreikkalaisen mytologian mukaan Parnassos oli muusien, runouden jumalattarien, koti. Parnass on julkaissut noin satakunta nimikettä, mukaan lukien brittiläisen Enid Blytonin nuorisokirjoja. Kirjojen lisäksi Parnass alkoi myydä myös joulukortteja yrityksille, ja tänä päivänä olemme alan markkinajohtaja. Nykyään joulukorttien myymisen hoitaa sisaryrityksemme Parnass Förlag.

Parnass alkoi myydä yrityksille mainoslahjoja 1970-luvun alussa, ja 1980-luvun puolivälissä aloimme ostaa suoraan tuottajilta Aasiassa. Meillä on nykyään kehittyneet kanavat mainoslahjojen ostamiselle Aasiasta. Vieraillemme säännöllisesti toimittajiemme luona tarkistaaksemme, että työolosuhteet ovat hyvät, ja seuraamme toimittajiemme ympäristötyötä. Voit aina tuntea olosi turvalliseksi Parnasselta ostamiesi tuotteiden suhteen.

Parnassella on jo monta vuotta ollut korkein mahdollinen luottoluokitus monilta luottoluokitusyrityksiltä. Mm. Solidet/Dun & Bradstreet on antanut meille AAA-luokituksen. Ruotsalainen lehti Veckans Affärer on myös valinnut meidät vuoden superyritykseksi ("Årets Superföretag") vuosina 2010 ja 2011.

Olemme lisäksi ensimmäinen mainoslahja-alan yritys, joka tarjoaa Alhaisin hinta -takuun. Takuumme tarkoittaa, että jos löydät täysin samanlaisen tuotteen edullisemmin samassa määrässä joltain kilpailijaltamme, tarjoamme tuotteen edullisempaan hintaan.

Parnass on toisen sukupolven perheyritys, ja meille henkilökohtainen palvelu on itsestäänselvyys. Internetissä on useita anonyymejä mainostuotteita myyviä sivustoja, joilta hyvällä onnella saattaa löytyä sivustolle jonnekin piilotettu puhelinnumero. Me sen sijaan toivomme, että otat meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Emme halua olla kasvoton yritys, joka piiloutuu kotisivun taakse. Tämän takia löydät aina kotisivultamme työntekijöidemme kuvat sekä yhteystiedot.

Monet yritykset ovat luopuneet entisistä mainoslahjojen toimittajistaan ostaakseen Parnasselta, koska hintamme kuuluvat markkinoiden edullisimpiin. Olemme tästä tietenkin iloisia, mutta vielä iloisempia olemme siitä, että asiakkaamme tilaavat meiltä yhä uudestaan, eivät vain edullisten hintojemme vaan myös palvelujemme korkean tason ja nopeiden toimitusten takia.

ALHAISIN HINTA-TAKUU
Nopea toimitus
100% Tyytyväinen asiakas

Myyjämme

Osaavat myyjämme auttavat sinua aina tarvittaessa. Voit aina soittaa meille numeroon + 46 8522 194 00 ja saada vinkkejä ja neuvoja teille parhaiten sopivista tuotteista. Meillä on yli 60 vuoden kokemus painotuotteista.